Μετάβαση στο περιεχόμενο
Bison logo

Wood&Floor

EAN: 8710439247557Στοιχείο αρ.: 6311313
Στεγανοποιητικό υψηλής ποιότητας, ειδικού χρώματος, κατάλληλο για συνδετικούς αρμούς σε δάπεδα παρκέ, laminate, σανίδες, δάπεδα φελλού, λινοτάπητες και δάπεδα από PVC. Είναι επίσης κατάλληλο για πλήρωση αρμών σε σοβατεπί κατά μήκος του δαπέδου ή του τοίχου, κατώφλια και άλλα δομικά στοιχεία.
  • Εύκολη εφαρμογή Σταθερό χρώμα Ματ χρώμα Μπορεί να χρησιμοποιηθεί εσωτερικά και εξωτερικά Μόνιμα ελαστοπλαστικό (12,5% τέντωμα) Τρίψιμο Ανθεκτικό σε θερμοκρασίες μεταξύ -20°C και +75°C Ανθεκτικό στην υπεριώδη ακτινοβολία και σε όλες τις καιρικές συνθήκες μετά τη σκλήρυνση Βάφεται Μπορεί να βερνικωθεί

ΙΔΙΟΤΗΤΕΣ

  • Εύκολη εφαρμογή
  • Σταθερό χρώμα
  • Ματ χρώμα
  • Μπορεί να χρησιμοποιηθεί εσωτερικά και εξωτερικά
  • Μόνιμα ελαστοπλαστικό (12,5% τέντωμα)
  • Τρίψιμο
  • Ανθεκτικό σε θερμοκρασίες μεταξύ -20°C και +75°C
  • Ανθεκτικό στην υπεριώδη ακτινοβολία και σε όλες τις καιρικές συνθήκες μετά τη σκλήρυνση
  • Βάφεται
  • Μπορεί να βερνικωθεί

ΕΦΑΡΜΟΓΗ

Ιδανικο Για:

Κατάλληλο για συνδετικούς αρμούς κατά μήκος των τοίχων, σωληνώσεις καλοριφέρ κτλ, ιδανικό για χώρους όπου δεν μπορούν να τοποθετηθούν σοβατεπί. Επίσης, είναι κατάλληλο για στεγανοποίηση ενώσεων σε σκάλες και άλλες ξύλινες κατασκευές.

Δεν είναι κατάλληλο για:

Δεν είναι κατάλληλο για πίσσα, πολυαιθυλένιο (PE), πολυπροπυλένιο (PP), PTFE και ενυδρεία.

ΧΡΗΣΗ

ΠΡΙΝ ΤΗΝ ΧΡΗΣΗ

Συνθήκες εργασίας

Εφαρμόστε μόνο σε θερμοκρασίες μεταξύ +5°C και +40°C.

Απαιτήσεις επιφάνειας

Η επιφάνεια πρέπει να είναι στεγνή, καθαρή και απαλλαγμένη από σκόνη, σκουριά και λίπη.

Προκαταρκτική επεξεργασία επιφανειών

Οι επιφάνειες πρέπει να είναι στεγνές, καθαρές και να μην έχουν σκόνη και λιπαρότητα. Για καλύτερα αποτελέσματα, καλύψτε τα άκρα των ενώσεων με ταινία κάλυψης.

Εργαλεία

Εφαρμόστε το περιεχόμενο του φυσιγγίου χρησιμοποιώντας ΒISON πιστόλι σιλικόνης. Εάν χρειάζεται, καλύψτε τις άκρες της ένωσης με κολλητική ταινία για όμορφο αποτέλεσμα. Λειάνετε την άρθρωση με υγρό δάχτυλο ή το εργαλείο σιλικόνης ΒISON Multi Tool.

Κάλυψη

Περιεχόμενο κατάλληλο για περίπου. 8 έως 15 m (ανάλογα με τη διάμετρο της άρθρωσης)

ΚΑΤΑ ΤΗ ΧΡΗΣΗ

Διαχείριση / προετοιμασία φύσιγγας

Χρησιμοποιήστε ΒISON πιστόλι σιλικόνης για να χειριστείτε το φυσίγγιο. Ανοίξτε το φυσίγγιο κόβοντας στην επάνω πλευρά το πλαστικό σπείρωμα της φύσιγγας με ένα κοφτερό μαχαίρι ή το εργαλείο σιλικόνης ΒISON Multi Tool. Βιδώστε το ακροφύσιο και τη λοξοτομήστε στο επιθυμητό πλάτος.

Οδηγίες χρήσης

Για καλό αποτέλεσμα, καλύψτε τις άκρες της ένωσης με κολλητική ταινία. Εξασφαλίστε ελάχιστο πλάτος αρμού 6 mm και μέγιστο 24 mm. Για πλάτος αρμού 12 mm, εξασφαλίστε βάθος αρμού 6 mm. Σε περίπτωση μεγαλύτερου πλάτους αρμού, το βάθος θα πρέπει να είναι το μισό του πλάτους του αρμού. Οι βαθύτεροι σύνδεσμοι πρέπει να γεμίζονται με μια ράβδο στήριξης αφρού. Χρησιμοποιήστε πιστόλι σιλικόνης για να εφαρμόσετε το σφραγιστικό στην άρθρωση ομοιόμορφα και λειάνετε μέσα σε 5 έως 10 λεπτά χρησιμοποιώντας ένα (βρεγμένο) δάχτυλο ή εργαλείο λείανσης στεγανωτικού. Αφαιρέστε την ταινία κάλυψης αμέσως μετά το εργαλείο και κλείστε το φυσίγγιο. Μετά από 5 λεπτά, θα σχηματιστεί ένα επιφανειακό δέρμα. Πολυμερισμός 1 mm ανά 24 ώρες, ανάλογα με τη θερμοκρασία και τη σχετική υγρασία. Βάφεται και τρίβεται μόλις σκληρύνει πλήρως.

Συμβουλή

Μην εφαρμόζετε το σφραγιστικό στη βροχή. Μετά την εφαρμογή, κρατήστε την ένωση στεγνή για τουλάχιστον 8 ώρες. Μην εφαρμόζετε έξω κατά τη διάρκεια του φθινοπώρου ή του χειμώνα, καθώς το σφραγιστικό δεν θα στεγνώσει καλά. Το σφραγιστικό μπορεί να βαφτεί, περαστεί βερνίκι και να είναι ανθεκτικό στις καιρικές συνθήκες μετά την πλήρη σκλήρυνση. Το χρώμα του σφραγιστικού μπορεί να στεγνώσει ελαφρώς διαφορετικά

ΜΕΤΑ ΤΗ ΧΡΗΣΗ

Λεκέδες/υπολείμματα

Αφαιρέστε τους υγρούς λεκέδες αμέσως με νερό. Τα σκληρυμένα υπολείμματα του σφραγιστικού μπορούν να αφαιρεθούν μόνο μηχανικά.

Συνθήκες αποθήκευσης

Φυλάσσετε σε καλά σφραγισμένη συσκευασία σε ξηρό μέρος σε θερμοκρασία μεταξύ +5°C και +25°C.

Τεκμηρίωση

ΠΑΡΟΜΟΙΑ ΠΡΟΪΟΝΤΑ

Wood&Floor

Ειδικού χρώματος σφραγιστικό για ξύλινες κατασκευές