Μετάβαση στο περιεχόμενο
Bison logo

Super Glue GEL

EAN: 8710439113562Στοιχείο αρ.: 6312667
Εξαιρετικά γρήγορη και εξαιρετικά δυνατή κόλλα στιγμής -προσωρινά επαναπροσαρμόσιμη- σε μορφή τζελ για να μην στάζει ώστε να εξασφαλίζει για καθαρές εφαρμογές. Ιδανική για πορώδη υλικά και κάθετες επιφάνειες. Ανθεκτική στο πλυντήριο πιάτων και αδιάβροχη.
  • Εξαιρετικά δυνατή
  • Γρήγορη αλλά και προσωρινά επαναπροσαρμόσιμη
  • Δεν στάζει
  • Ιδανική για πορώδη υλικά και κάθετες επιφάνειες
  • Ανθεκτική στο πλυντήριο πιάτων και αδιάβροχη.

ΙΔΙΟΤΗΤΕΣ

  • Εξαιρετικά δυνατή
  • Γρήγορη αλλά και προσωρινά επαναπροσαρμόσιμη
  • Δεν στάζει
  • Ιδανική για πορώδη υλικά και κάθετες επιφάνειες
  • Ανθεκτική στο πλυντήριο πιάτων και αδιάβροχη.

ΕΦΑΡΜΟΓΗ

Ιδανικο Για:

Ιδανικό για κολλήσεις μικρής έκτασης. Κολλά σχεδόν όλα τα στερεά και εύκαμπτα υλικά, πολλά πλαστικά (όπως άκαμπτο PVC, ABS, PS, Plexiglas®, πολυανθρακικό (Makrolon®) και φαινολικές ρητίνες (Bakelite®)), δέρμα, πορσελάνη, κεραμικά, μέταλλα, ξύλο, φελλό , τσόχα, ύφασμα (ελέγξτε πρώτα την καταλληλότητα) και καουτσούκ. Μόνο εν μέρει κατάλληλο για γυαλί (μετά από κάποια χρονική περίοδο ο δεσμός γίνεται εύθραυστος, προκαλώντας την εξασθένιση). Ιδανική για πορώδης επιφάνειες.

Δεν είναι κατάλληλο για:

Ακατάλληλο για PE, PP, ρητίνες σιλικόνης και καουτσούκ (Si), PTFE, Teflon®, φελιζόλ, υφάσματα και δερμάτινο ρουχισμό.

ΧΡΗΣΗ

ΠΡΙΝ ΤΗΝ ΧΡΗΣΗ

Συνθήκες εργασίας

Να μην χρησιμοποιείται σε θερμοκρασίες κάτω από +10°C. Η κόλλα ανταποκρίνεται βέλτιστα σε επίπεδο υγρασίας αέρα 50-70%.

Απαιτήσεις επιφάνειας

Τα υλικά προς κόλληση πρέπει να είναι καθαρά, στεγνά, να μην έχουν σκόνη και λιπαρότητα και εφαρμόζουν σωστά.

Προκαταρκτική επεξεργασία επιφανειών

Τυχόν σκόνη, λάδια, λίπη, κερί ή παράγοντες διαχωρισμού θα πρέπει να αφαιρούνται σχολαστικά από τις επιφάνειες που πρόκειται να κολληθούν. Ο καλύτερος τρόπος για να το πετύχετε αυτό είναι να τρίψετε τα μέρη μερικές φορές με κατάλληλους διαλύτες, όπως ακετόνη (αν αυτό ενδείκνυται για το υλικό – πρώτα ελέγξτε!). Για τα μέταλλα και κράματα μετάλλων είναι συνήθως αρκετό να εκτραχύνετε την επιφάνεια, χρησιμοποιώντας σμυριδόχαρτο ή με τρίψιμο ή βούρτσισμα.

ΚΑΤΑ ΤΗ ΧΡΗΣΗ

Οδηγίες χρήσης

1. Για να τρυπήσετε τη μεμβράνη, γυρίστε ολόκληρο το καπάκι δεξιόστροφα πάνω στο σωληνάριο. Συμβουλή: Μην πιέζετε το σωληνάριο ενώ τρυπάτε με το καπάκι. 2. Ξεβιδώστε το επάνω κάλυμμα για να αποκαλύψετε τη συσκευή εφαρμογής. Απλώστε πολύ λεπτή στρώση κόλλας στη μία πλευρά χρησιμοποιώντας την μύτη (πάρα πολύ κόλλα επιβραδύνει σημαντικά τη διαδικασία σκλήρυνσης!). Πιέστε τα μέρη μαζί αμέσως. Μετά τη χρήση: Καθαρίστε το ακροφύσιο με στεγνό πανί και αντικαταστήστε το καπάκι.

Συμβουλή

Όταν κολλάτε σε χαμηλή υγρασία, ο χρόνος σκλήρυνσης μπορεί να μειωθεί με σύντομη εκπνοή σε ένα από τα μέρη που θα συναρμολογηθούν. Τα καλύτερα αποτελέσματα κόλλας επιτυγχάνονται σε θερμοκρασία δωματίου.

Σημεία προσοχής

Περιέχει κυανοακρυλική ένωση. Κολλάει το δέρμα και τα βλέφαρα μέσα σε λίγα δευτερόλεπτα. Εάν το προϊόν έρθει σε επαφή με τα μάτια, ξεπλύνετε αμέσως με άφθονο νερό και ζητήστε ιατρική συμβουλή. Σε περίπτωση επαφής με το δέρμα, η κόλλα μπορεί να διαλυθεί με εμβάπτιση σε ζεστό σαπουνόνερο. Στη συνέχεια χρησιμοποίηστε μια κρέμα δέρματος. Μπορεί να προκαλέσει ερεθισμό του αναπνευστικού συστήματος. Αποφύγετε την αναπνοή ατμών. Να φυλάσσεται μακριά από παιδιά.

ΜΕΤΑ ΤΗ ΧΡΗΣΗ

Λεκέδες/υπολείμματα

Σκουπίστε την υπερβολική κόλλα αμέσως με ένα στεγνό πανί. Μετά τη σκλήρυνση, το κατάλοιπο κόλλας είναι πολύ δύσκολο να αφαιρεθεί. Η ακετόνη θα διαλύσει την κόλλα αλλά πολύ αργά (ελέγξτε πρώτα την καταλληλότητα).

Συνθήκες αποθήκευσης

Φυλάσσεται σε ξηρό, δροσερό, χωρίς παγετό μέρος. Η αποθήκευση κάτω των +5 °C (στο ψυγείο) εξασφαλίζει μέγιστη διάρκεια ζωής.

Τεκμηρίωση

ΠΑΡΟΜΟΙΑ ΠΡΟΪΟΝΤΑ