Μετάβαση στο περιεχόμενο
Bison logo

Super Κατασκευαστική Σιλικόνη

EAN: 8710439287935Στοιχείο αρ.: 6314765
Μοναδική, βαφόμενη σιλικόνη για ελαστική σφράγιση. Ανθεκτική στην UV ακτινοβολία και στις καιρικές συνθήκες, μπορεί να χρησιμοποιειθεί εσωτερικά και εξωτερικά.
  • βάφεται
  • μόνιμα ελαστική, εύκολη στην χρήση
  • δεν συρρικνώνεται
  • ιδανική πρόσφυση σε όλα τα υλικά ακόμα και βρεγμένα
  • χωρίς διαλύτες / οξέα
  • Ανθεκτική στην UV ακτινοβολία, σε όλες τις καιρικές συνθήκες και τα χημικά ·Ανθεκτική σε θερμοκρασίες μεταξύ -40°C and +100°C

ΙΔΙΟΤΗΤΕΣ

  • βάφεται
  • μόνιμα ελαστική, εύκολη στην χρήση
  • δεν συρρικνώνεται
  • ιδανική πρόσφυση σε όλα τα υλικά ακόμα και βρεγμένα
  • χωρίς διαλύτες / οξέα
  • Ανθεκτική στην UV ακτινοβολία, σε όλες τις καιρικές συνθήκες και τα χημικά ·Ανθεκτική σε θερμοκρασίες μεταξύ -40°C and +100°C

ΕΦΑΡΜΟΓΗ

Ιδανικο Για:

Κατάλληλη για κατασκευαστική στεγανοποίησης όπως αρμοί διαστολής, αρμοί σύνδεσης, ραφές και ρωγμές, στο σπίτι, το αυτοκίνητο, το σκάφος και το τροχόσπιτο. Ιδανικό για σφράγιση σε (συνθετικά) κουφώματα πορτών και παραθύρων, πέτρα και τοιχοποιία και (ευαίσθητα) μέταλλα. Η Super Κατασκευαστική Σιλικόνη χρωματίζεται μετά από 2 ώρες με όλα τα χρώματα με βάση το νερό καθώς και με αρκετά χρώματα με βάση διαλύτη (αλκυδικές μπογιές). Επίσης κατάλληλο ως βαφόμενη σφράγιση (πάνω) σε μονά και τζάμια μόνωσης (διπλού γυαλιού).

Δεν είναι κατάλληλο για:

Ακατάλληλο για πολυαιθυλένιο (PE), πολυπροπυλένιο (PP), PTFE και άσφαλτος.

ΧΡΗΣΗ

ΠΡΙΝ ΤΗΝ ΧΡΗΣΗ

Συνθήκες εργασίας

Εφαρμόστε μόνο σε θερμοκρασίες μεταξύ +5°C και +40°C.

Απαιτήσεις επιφάνειας

Η επιφάνεια πρέπει να είναι στεγνή, καθαρή, χωρίς σκόνη, σκουριά, βαφή και λιπαρότητα.

Προκαταρκτική επεξεργασία επιφανειών

Για ιδανικό αποτέλεσμα, καλύψτε τις άκρες των αρμών με ταινία μασκαρέματος. Αν χρειάζεται αποτρέψτε την πρόσφυση σε τρια σημεία γεμίζοντας των αρμό με αφρώδη ράβδο στήριξης με PE φίλμ

Εργαλεία

Χρησιμοποιήστε το φυσίγγιo με πιστόλι σιλικόνης (BISON Power Pistol). Επίσης χρησιμοποίηστε το πολυεργαλείαο (BISON Multi Tool) για να ανοίξετε το φυσίγγιο και να λειάνετε την σιλικόνη.

Κάλυψη

Περιεχόμενη ποσότητα καλύπτει περίπου 8 με 15 μ. (εξαρτάται από την διάμετρο του αρμού).

ΚΑΤΑ ΤΗ ΧΡΗΣΗ

Διαχείριση / προετοιμασία φύσιγγας

Χρησιμοποιήστε το πιστόλι σιλικόνης (BISON Power Pistol) για να χειριστείτε το φυσίγγιo. Ανοίξετε το φυσίγγιο κόβοντας το πλαστικό στην κορυφή του φυσιγγίου με αιχμηρό κοπίδη (BISON Multi Tool) βιδώστε το ακροφύσιο και κόψτε στο επιθυμητό πλάτος.

Οδηγίες χρήσης

Εξασφαλίστε ελάχιστο πλάτος αρμού 6 mm. Ανώτερο πλάτος αρμού 12 mm, εξασφαλίστε βάθος αρμού 6 mm. Σε περίπτωση μεγαλύτερου πλάτους αρμού, το βάθος του αρμού πρέπει να είναι το μισό του πλάτος του. Οι βαθύτερες αρθρώσεις πρέπει να γεμίζονται με μια ράβδο στήριξης αφρού. Εφαρμόστε μεταξύ + 5°C και + 40°C. Κόψτε το φυσίγγιο στην κορυφή του βιδωτού σπειρώματος. Εκχύστε ομοιόμορφα το στεγανωτικό στην άρθρωση, χρησιμοποιώντας ένα πιστόλι στεγανοποίησης, και λείανετε εντός 5 έως 10 λεπτών χρησιμοποιώντας ένα διάλυμα σαπουνιού χωρίς οξέα (χρησιμοποιήστε για παράδειγμα υγρό δάχτυλο ή το BISON Multi tool). Αφαιρέστε την ταινία μασκαρέματος αμέσως μετά την λείανση και κλείστε το φυσίγγιο. Μετά από 10 λεπτά, ένα επιφανειακό δέρμα θα σχηματιστεί. Ωρίμανση 4 mm σε 24 ώρες, ανάλογα με τη σχετική υγρασία και θερμοκρασία.Αφαιρέστε τα φρέσκα υπολείματα στεγανοποιητικού με απολιπαντικό BISON ή ακετόνη, αφαιρέστε τα σκληρυμένα υπολείματα σφραγιστικού μηχανικά.

Σημεία προσοχής

Για βέλτιστη ελαστικότητα της Super κατασκευαστικής σιλικόνης, συνιστάται να αποφύγετε την πρόσφυση σε τρία σημεία σε αρμούς μεγάλης κινητικότητας. Σε αυτήν την περίπτωση μπορείτε να χρησιμοποιήσετε ένα υλικό υποστήριξης (π.χ. αφρώδη ράβδο στήριξης με φιλμ PE).

ΜΕΤΑ ΤΗ ΧΡΗΣΗ

Λεκέδες/υπολείμματα

Αφαιρέστε τα φρέσκα υπόλειμματα στεγανωτικού με απολιπαντικό BISON ή ακετόνη, αφαιρέστε τα σκληρυμένα υπολείμματα σφραγιστικού μηχανικά.

Συνθήκες αποθήκευσης

Φυλάσσετε σε σωστά σφραγισμένη συσκευασία σε ξηρό μέρος σε θερμοκρασίες απο +5°C έως +25°C.

Τεκμηρίωση

ΠΑΡΟΜΟΙΑ ΠΡΟΪΟΝΤΑ