Μετάβαση στο περιεχόμενο
Bison logo

Silicone Sanitary

EAN: 8710439056432Στοιχείο αρ.: 6306905
Μόνιμα ελαστική, αδιάβροχη στεγανοποιητική σιλικόνη ουδέτερης ωρίμανσης, για τη στεγανοποίηση κατασκευών παντός τύπου. Ανθεκτική στην μούχλα και πολύ γρήγορη, το ντούς μπορεί να χρησιμοποιηθεί μετά από μόλις 2 ώρες*.
  • 100% αδιάβροχη 100% αντιμουχλική 100% UV - ανθεκτική Εξαιρετική πρόσφυση χωρίς χρήση ασταριού Ανθεκτική στα χημικά Ανεξίτηλη Με μόνιμη ελαστικότητα Αντέχει σε θερμοκρασίες από -40°C έως +100°C Εύκολη στη χρήση

ΙΔΙΟΤΗΤΕΣ

  • 100% αδιάβροχη 100% αντιμουχλική 100% UV - ανθεκτική Εξαιρετική πρόσφυση χωρίς χρήση ασταριού Ανθεκτική στα χημικά Ανεξίτηλη Με μόνιμη ελαστικότητα Αντέχει σε θερμοκρασίες από -40°C έως +100°C Εύκολη στη χρήση

ΕΦΑΡΜΟΓΗ

Ιδανικο Για:

Κατάλληλη για τη συναρμολόγηση και τη στεγανοποίηση αρμών, ραφών και ρωγμών σε τοίχους, μπάνια, ντουσιέρες, νεροχύτες και πάγκους σε χώρους υγειινής όπως μπάνια, τουαλέτες και κουζίνες. Ιδανική για σφράγιση σε είδη υγιεινής και κεραμικές εφαρμογές όπως αρμούς σε επιδαπέδια ή επιτοίχια πλακάκια, μπάνια, ντουσιέρες, νεροχύτες και πάγκου κουζίνας. Ιδανική για ακρυλικές μπανιέρες, συνθετικές βάσεις ντουσιέρας και τοίχους ντουσιέρας. Κολλάει σε γυαλί, κεραμικά, φυσική και συνθετική πέτρα, σμάλτο, μέταλλο, ξύλο και διάφορα συνθετικά. Δεν κολλά σε επιφάνειες από άσφαλτο, πολυαιθυλένιο, πολυπροπυλένιο και PTFE. Ακατάλληλη για ενυδρεία - για τέτοιες δουλειές προτείνουμε την BISON Silicone Sealant Glass Διάφανη.

Δεν είναι κατάλληλο για:

Ακατάλληλη για πολυαιθυλένιο (PE), πολυπροπυλένιο (PP), PTFE, άσφαλτο και ενυδρεία.

ΧΡΗΣΗ

ΠΡΙΝ ΤΗΝ ΧΡΗΣΗ

Συνθήκες εργασίας

Εφαρμόστε μόνο σε θερμοκρασίες μεταξύ +5°C και +40°C.

Απαιτήσεις επιφάνειας

Βεβαιωθείτε ότι οι αρμοί είναι καθαροί, στεγνοί, χωρίς σκόνη, σκουριά και λιπαρότητα. Τα απορροφητικά υποστρώματα και τα συνθετικά πρέπει να υποβάλλονται σε προ-επεξεργασία με αστάρι σιλικόνης BISON Silicone Primer.

Προκαταρκτική επεξεργασία επιφανειών

Για καλύτερα αποτελέσματα, καλύψτε τα άκρα των ενώσεων με ταινία κάλυψης. Αν χρειάζεται, αποφύγετε την συγκόλληση τριών όψεων γεμίζοντας την ένωση με αφρώδες κορδόνι υποστήριξης σφράγισης αρμών ή μια στρώση πολυαιθυλενίου.

Εργαλεία

Χρησιμοποιήστε το Power Pistol για να εφαρμόσετε το περιεχόμενο της φύσιγγας και το πολυεργαλείο Multi Tool για να ανοίξετε τη φύσιγγα και να λειάνετε το στεγανοποιητικό.

Κάλυψη

1 φυσίγγιο για περ. 1,5 m (ανάλογα με τη διάμετρο του αρμού).

ΚΑΤΑ ΤΗ ΧΡΗΣΗ

Διαχείριση / προετοιμασία φύσιγγας

Χρησιμοποιήστε το πιστόλι σιλικόνης για να χειριστείτε τη φύσιγγα. Ανοίξτε την φύσιγγα κόβοντας την πλαστική θηλή στην κορυφή της φύσιγγας με κοφτερό μαχαίρι. Βιδώστε το ακροφύσιο και λοξοτομήστε στο επιθυμητό πλάτος.

Οδηγίες χρήσης

Σιγουρευτείτε ότι η ένωση είναι μεταξύ 6 και 20 mm. Το βάθος της ένωσης εξαρτάται από το πλάτος της. Μέχρι 12 mm, το βάθος της ένωσης πρέπει να είναι 6 mm. Πάνω από αυτό, το βάθος της ένωσης πρέπει να είναι το μισό από το πλάτος της. Εφαρμόστε το στεγανοποιητικό ομοιόμορφα στην ένωση και στρώστε την επιφάνεια μέσα σε 10 λεπτά με ένα εργαλείο λείανσης ή το πολυεργαλείο BISON Multi Tool που έχετε υγράνει σε διάλυμα μη ισχυρού καθαριστικού ή σε ήπιο διάλυμα σαπουνιού. Αφαιρέστε την ταινία κάλυψης αμέσως μετά την εφαρμογή. Θα δημιουργηθεί κρούστα μετά από 15 περίπου λεπτά. Ξεραμένα υπολείμματα σιλικόνης μπορούν να αφαιρεθούν μόνο μηχανικά. Για τα ενυδρεία χρησιμοποιήστε μόνο τη στεγανοποιητική σιλικόνη BISON Silicone Sealant Glass.

Σημεία προσοχής

Η σιλικόνη στερεοποιείται με τη βοήθεια της υγρασίας. Επομένως, η επαφή με την υγρασία της ατμόσφαιρας είναι απαραίτητη για τη στερεοποίηση.

ΜΕΤΑ ΤΗ ΧΡΗΣΗ

Λεκέδες/υπολείμματα

Αφαιρέστε αμέσως λεκέδες με το νέφτι. Τα ξηραμένο στεγανοποιητικό μπορεί να αφαιρεθεί μόνο με μηχανικά μέσα.

Συνθήκες αποθήκευσης

Φυλάξτε σε σωστά σφραγισμένη συσκευασία σε στεγνό μέρος, σε θερμοκρασία από +5°C έως +25°C.

Τεκμηρίωση

ΠΑΡΟΜΟΙΑ ΠΡΟΪΟΝΤΑ