Μετάβαση στο περιεχόμενο
Bison logo

Sealant Strip Sanitary

EAN: 8710439041902Στοιχείο αρ.: 6302090
Αυτοκόλλητη, μονωτική ταινία για μόνιμα καλαίσθητους και αδιάβροχους αρμούς σε μπάνια, ντους, νιπτήρες και δάπεδα. Εύκολη εφαρμογή. Ιδανική για διακοσμητικές εφαρμογές.
  • Άμεση πρόσφυση
  • Εύκολη εφαρμογή
  • Αδιάβροχη
  • Εξαιρετικό αισθητικό αποτέλεσμα
  • Μόνιμα λευή - Μεγάλη διάρκεια ζωής
  • Αντέχει στα καθαριστικά προϊόντα

ΙΔΙΟΤΗΤΕΣ

  • Άμεση πρόσφυση
  • Εύκολη εφαρμογή
  • Αδιάβροχη
  • Εξαιρετικό αισθητικό αποτέλεσμα
  • Μόνιμα λευή - Μεγάλη διάρκεια ζωής
  • Αντέχει στα καθαριστικά προϊόντα

ΕΦΑΡΜΟΓΗ

Ιδανικο Για:

Ιδανική για καλαίσθητους και αδιάβροχους αρμούς σε μπανιέρα, ντουζιέρα, πάγκο, νεροχύτη και δάπεδο.

Δεν είναι κατάλληλο για:

Ακατάλληλο για Πίσσα, πολυεθυλένιο (PE), πολυπροπυλένιο (PP). PTFE και σιλικόνη.

ΧΡΗΣΗ

ΠΡΙΝ ΤΗΝ ΧΡΗΣΗ

Συνθήκες εργασίας

Εφαρμόστε μόνο σε θερμοκρασίες μεταξύ +5°C και +40°C.

Απαιτήσεις επιφάνειας

Η επιφάνεια πρέπει να είναι στεγνή, καθαρή και απαλλαγμένη από σκόνη, σκουριά και λίπη.

Προκαταρκτική επεξεργασία επιφανειών

Καθαρίστε σχολαστικά το υπόστρωμα χρησιμοποιώντας ένα λειαντικό και αφαιρέστε προσεκτικά τα παλιά υπολείμματα σφραγιστικού (μηχανικά ή χρησιμοποιώντας ένα αφαιρετικό σιλικόνης). Αντιμετωπίστε τις ανωμαλίες στην επιφάνεια, όπως βαθιές ενώσεις πλακιδίων, με ένα λεπτό πληρωτικό. Απολιπάνετε προσεκτικά το υπόστρωμα χρησιμοποιώντας οινόπνευμα, ασετόν (ακατάλληλο για πλαστικά) ή αμμωνία. Σημείωση: Μην χρησιμοποιείτε βενζίνη, λευκά αποστάγματα ή διαλυτικά για την απολίπανση. Βεβαιωθείτε ότι το υπόστρωμα είναι εντελώς στεγνό.

Εργαλεία

Ψαλίδι, μαχαίρι.

Κάλυψη

Περιεχόμενα κατάλληλo για 3,35 μ

ΚΑΤΑ ΤΗ ΧΡΗΣΗ

Οδηγίες χρήσης

1. Καθαρίστε καλά την επιφάνεια με ένα καθαριστικό και αφαιρέστε τα παλιά υπολείμματα σφραγιστικού. Γεμίστε τις ανωμαλίες, όπως τις βαθιές αρθρώσεις πλακιδίων, με ένα ελαφρύ πληρωτικό. Απολιπάνετε την επιφάνεια με καθαρό οινόπνευμα, ασετόν ή αμμωνία (όχι νέφτι!) και αφήστε το να στεγνώσει. 2. Ξεκινάτε πάντα από τη μεγαλύτερη άρθρωση. Κόψτε τη λωρίδα στεγανοποίησης στο απαιτούμενο μήκος, τηρώντας περιθώριο 10-15 mm. 3. Διπλώστε τη λωρίδα στη μέση σε όλο της το μήκος (εικόνα 1). Για καλύτερη πρόσφυση ζεστάνετε την επιφάνεια εφαρμογής (πλακάκια/μπανιέρα) με το πιστολάκι μαλλιών. 4. Αφαιρέστε ένα μικρό τμήμα της προστατευτικής μεμβράνης. Τοποθετήστε το εκτεθειμένο μέρος της λωρίδας στον σύνδεσμο και αφαιρέστε την προστατευτική μεμβράνη. Εφαρμόστε τη λωρίδα ενώ πιέζετε σταθερά προς τα κάτω (εικόνα 2). Προσοχή: φροντίστε να κρατάτε τη λωρίδα υπό γωνία 90 μοιρών κατά την εφαρμογή και να την πιέζετε σταθερά για να δημιουργήσετε τη βέλτιστη και μέγιστη επαφή. Μην τεντώνετε την ταινία καθώς πιέζετε. 5. Κόψτε την λωρίδα που περισσεύει στο τέλος. 6. Βεβαιωθείτε ότι η λωρίδα κολλάει καλά (ειδικά στους αρμούς των πλακιδίων) και στη συνέχεια εφαρμόστε τις άλλες λωρίδες με τον ίδιο τρόπο. 7. Στις γωνίες, επικαλύπτετε τις λωρίδες. Κόψτε τα επικαλυπτόμενα μέρη υπό γωνία (45°) και αφαιρέστε τα κομμάτια. Για να τελειώσετε, πιέστε ξανά σταθερά τη γωνιακή ένωση. Ζεστάνετε τη λωρίδα με το πιστολάκι μαλλιών αμέσως μετά τη στερέωση για 10 δευτερόλεπτα

Συμβουλή

Προκειμένου να αποφευχθεί τυχόν συμπύκνωση, είναι καλύτερο να θερμάνετε το υπόστρωμα για λίγο χρησιμοποιώντας πιστολάκι μαλλιών. Εάν η λωρίδα είναι κάπως άκαμπτη, μπορεί να μαλακώσει μετά από θέρμανση. Για να το κάνετε αυτό, χρησιμοποιήστε πιστολάκι μαλλιών ή τοποθετήστε τη λωρίδα στο καλοριφέρ για λίγο. Αυτό θα διευκολύνει το πάτημα της λωρίδας προς τα κάτω. Για εξαρτήματα με μεγάλη κίνηση και για χοντρά υποστρώματα, ένα υγρό σφραγιστικό σιλικόνης είναι το καταλληλότερο.

Σημεία προσοχής

Περιμένετε 24 ώρες πριν χρησιμοποιήσετε τις εγκαταστάσεις υγιεινής. Πριν τη χρήση, βεβαιωθείτε ότι η λωρίδα έχει κολλήσεικαλά παντού.

ΜΕΤΑ ΤΗ ΧΡΗΣΗ

Λεκέδες/υπολείμματα

Αφαιρέστε τα υπολείμματα ταινίας με (νέφτι) white spirit.

Τεκμηρίωση

ΠΑΡΟΜΟΙΑ ΠΡΟΪΟΝΤΑ

Sealant Strip Sanitary

Αυτοκόλλητη, μονωτική ταινία για μόνιμα καλαίσθητους και αδιάβροχους αρμούς