Μετάβαση στο περιεχόμενο
Bison logo

PVAC Wood Adhesive D2

EAN: 8710439371009Στοιχείο αρ.: 1537101
Υψηλής ποιότητας, ανθεκτική στην υγρασία (EN 204 D2) άσπρη ξυλόκολλα για χρήση σε εσωτερικούς. Όταν στεγνώνει γίνεται διαφανής (κρυσταλιζέ). Πιο δυνατή από το ξύλο. Συγκολλά και αδιαβροχοποιεί σχεδόν όλα τα σκληρά, μαλακά και εξωτικά είδη ξύλου.
  • Πανίσχυρη
  • Όταν στεγνώνει γίνεται διαφανής (κρυσταλιζέ)
  • Δεν αφρίζει
  • Για χρήση σε εσωτερικούς χώρους (D2)
  • Βάφεται
  • Χωρίς διαλύτες

ΙΔΙΟΤΗΤΕΣ

  • Πανίσχυρη
  • Όταν στεγνώνει γίνεται διαφανής (κρυσταλιζέ)
  • Δεν αφρίζει
  • Για χρήση σε εσωτερικούς χώρους (D2)
  • Βάφεται
  • Χωρίς διαλύτες

ΕΦΑΡΜΟΓΗ

Ιδανικο Για:

Για αντοχή στην υγρασία και συγκόλληση σχεδόν όλων των σκληρών, μαλακών και εξωτικών τύπων ξύλου. Κατάλληλο για σωστά τοποθετημένες ξύλινες κατασκευές χωρίς φορτίο χρησιμοποιώντας, για παράδειγμα, δακτυλιοειδείς αρμούς, αρθρώσεις χελιδονοουράς, αρθρώσεις, πείρους και ελατήρια. Κατάλληλο για εφαρμογές εσωτερικού χώρου, όπως πόρτες και έπιπλα, για παράδειγμα, σαλόνια και γραφεία. Για την επιφανειακή συγκόλληση ξύλου, σκληρού και μαλακού πλακιδίου, μοριοσανίδων, πολλαπλών κόντρα πλακέ, MDF, χαρτιού, χαρτονιού και ινοσανίδων. Επίσης κατάλληλη για πλαστικοποίηση καπλαμά και σκληρό πλαστικό φύλλο (HPL, Formica, Duropal, Resopal) σε ξύλινη επιφάνεια. EN 204 D2: Εσωτερικοί χώροι στους οποίους παρατηρείται αυξημένη σχετική υγρασία περιστασιακά και για μικρό χρονικό διάστημα, όπου το επίπεδο υγρασίας του ξύλου παραμένει κάτω από 18%.

ΧΡΗΣΗ

ΠΡΙΝ ΤΗΝ ΧΡΗΣΗ

Συνθήκες εργασίας

Η θερμοκρασία περιβάλλοντος, η κόλλα και τα προς συγκόλληση υλικά πρέπει να είναι τουλάχιστον + 5 ° C. Σχετική υγρασία έως και 65%. Επίπεδο υγρασίας ξύλου μεταξύ 8% και 12%.

Απαιτήσεις επιφάνειας

Οι επιφάνειες προς συγκόλληση πρέπει να είναι καθαρές, στεγνές και απαλλαγμένες από σκόνη. Βεβαιωθείτε ότι οι αρμοί εφάπτονται καλά χωρίς κενά.

Προκαταρκτική επεξεργασία επιφανειών

Λιπαροί τύποι ξύλων πρέπει να απολιπανθούν κατάλληλα.

Εργαλεία

Λεπτή οδοντωτή σπάτουλα κόλλας (1mm), πινέλο, roller, σφιγκτήρα ή πίεση.

Κάλυψη

2-4 m² / kg, εφαρμοσμένη και στις δύο πλευρές, ανάλογα με τη φύση των υλικών.

ΚΑΤΑ ΤΗ ΧΡΗΣΗ

Οδηγίες χρήσης

Απλώστε μια λεπτή στρώση κόλλας ομοιόμορφα και στις δυο επιφάνειες χρησιμοποιώντας πινέλο ή άλλο εργαλείο. Αφήστε να ποτίσει για μερικά λεπτά και ενώστε τα δυο μέρη μέσα στα επόμενα 8 λεπτά. Πιέστε ή χρησιμοποιήστε σφιγκτήρα. Συνιστώμενη πίεση: 5 -10 kg/cm². Για αδιάβροχες κόλλες διαβάστε τα τεχνικά δελτία των Bison Wood Glue Extra και Bison Wood Construction Adhesive.

Συμβουλή

Για κόλληση ανθεκτική στο νερό χρησιμοποιήστε Bison Wood Glue Super (EN 204 D3).

ΜΕΤΑ ΤΗ ΧΡΗΣΗ

Λεκέδες/υπολείμματα

Οι φρέσκοι λεκέδες αφαιρούνται αμέσως και μόνο με νερό. Διαλύστε τους ξεραμένους λεκέδες με διαλυτικό και σκουπίστε με ένα πανί.

Συνθήκες αποθήκευσης

Κλείστε καλά την συσκευασία και αποθηκεύστε σε στεγνό, δροσερό μέρος, όπου δεν υπάρχει πιθανότητα σχηματισμού πάγου.

Τεκμηρίωση

ΠΑΡΟΜΟΙΑ ΠΡΟΪΟΝΤΑ

PVAC Wood Adhesive D2

Υψηλής ποιότητας, ανθεκτική στην υγρασία (EN 204 D2) λευκή ξυλόκολλα