Μετάβαση στο περιεχόμενο
Bison logo

Grizzly Montage Power

EAN: 8710439285573Στοιχείο αρ.: 28556
Εξαιρετικά δυνατή και γρήγορη κατασκευαστική κόλλα γενικής και εσωτερικής χρήσης, με ισχυρό αρχικό άρπαγμα (500kg/m² σε 10 δευτερόλεπτα) και τελική δύναμη (60kg/cm² σε 24 ώρες). Κατάλληλη για συγκόλληση όλων των ειδών αντικειμένων σε πορώδεις επιφάνειες.
  • Ισχυρό αρχικό άρπαγμα (500kg/m² σε 10 δευτερόλεπτα) και τελική δύναμη (60kg/cm² σε 24 ώρες).
  • Για όλα τα υλικά Κατάλληλο για πορώδεις και άνισες επιφάνειες Για εσωτερική χρήση Εύκολη στην εφαρμογή Γεμίζει κενά Χωρίς διαλύτες Μόνιμα ελαστική Διορθώνεται Ανθεκτική στην υγρασία Ανθεκτική σε θερμοκρασίες

ΙΔΙΟΤΗΤΕΣ

  • Ισχυρό αρχικό άρπαγμα (500kg/m² σε 10 δευτερόλεπτα) και τελική δύναμη (60kg/cm² σε 24 ώρες).
  • Για όλα τα υλικά
  • Κατάλληλο για πορώδεις και άνισες επιφάνειες
  • Για εσωτερική χρήση
  • Εύκολη στην εφαρμογή
  • Γεμίζει κενά
  • Χωρίς διαλύτες
  • Μόνιμα ελαστική
  • Διορθώνεται
  • Ανθεκτική στην υγρασία
  • Ανθεκτική σε θερμοκρασίες

ΕΦΑΡΜΟΓΗ

Ιδανικο Για:

Κατάλληλη για όλως των ειδών αντικείμενα: π.χ. Trespa®, σίδερο, αλουμίνιο, ψευδάργυρο, (ανοξείδωτο) ατσάλι, και άλλα μέταλλα, πέτρα, κεραμικά, τσιμέντο, τούβλο, γύψο, γυαλί, PVC, ABS, PC, PMMA και άλλα συνθετικά υλικά (δοκιμάστε σε ένα σημείο πρώτα), φελλό και αφρό πολυστερίνης, σε πορώδης επιφάνειες όπως ξύλο, πέτρα, τσιμέντο, γύψος και μοριοσανίδες. Όλα τα είδη αντικειμένων: π.χ. σοβατεπί, πηχάκια, πλαίσια παραθύρων, πλάκες ανοξείδωτου χάλυβα, κουφώματα, προσόψεις, μονωτικά υλικά, επενδύσεις σκάλας, υλικά επίστρωσης, δάπεδα πατώματος, γυψοσανίδες, κεραμικά πλακάκια, διακοσμητικά πολυστερίνης και τελειώματα.

Δεν είναι κατάλληλο για:

Ακατάλληλο για PE, PP, PTFE, τσιμέντο, επιφάνειες μόνιμα υγρές και για συγκόλληση μη πορώδους υλικού σε μη πορώδες υπόστρωμα. Όταν κολλάτε πλαστικά πάντα να κάνετε πρώτα τεστ πρόσφυσης. Η κόλληση σε πλαστικά μπορεί να ποικίλλει ανάλογα με τον τύπο του συνθετικού και την ποιότητα του πλαστικού.

ΧΡΗΣΗ

ΠΡΙΝ ΤΗΝ ΧΡΗΣΗ

Συνθήκες εργασίας

Να εφαρμόζεται σε θερμοκρασίες μεταξύ +5°C και +40°C.

Απαιτήσεις επιφάνειας

Και οι δυο επιφάνειες πρέπει να είναι στεγνές και καθαρές από σκόνη και λίπη. Το ένα από τα δυο μέρη πρέπει να είναι πορώδες (απορροφητικό).

Εργαλεία

Απλώστε το προϊόν χρησιμοποιήστε μαχαίρι στόκου ή σπάτουλα για να εφαρμόσετε. Εάν είναι απαραίτητο, χρησιμοποιήστε ένα σφυρί από καουτσούκ για να χτυπήσετε ελαφρά.

ΚΑΤΑ ΤΗ ΧΡΗΣΗ

Διαχείριση / προετοιμασία φύσιγγας

Πριν από τη χρήση, τρυπήστε τη μεμβράνη του σωληνάριου με την ακίδα που είναι ενσωματωμένη στο καπάκι.

Οδηγίες χρήσης

Απλώστε στην μια πλευρά σε στέρεη, καθαρή από σκόνη και λίπη επιφάνεια. Απλώστε σε τελείες ή γραμμές (10-40 cm). Πιέστε σταθερά ή χτυπήστε και αφήστε να σκληρύνει. Υποστηρίξτε βαριά υλικά για 10 δευτερόλεπτα. Αφαιρέστε το περίσσευμα της κόλλας αμέσως με αμμωνία. Τελική ωρίμανση μετά από 24 ώρες ανάλογα με την επιφάνεια και τις συνθήκες.

Συμβουλή

Προτείνουμε την Bison Grizzly Montage Power για εσωτερική χρήση. Προτείνουμε την Bison Grizzly Montage Extreme για εσωτερική και εξωτερική χρήση.

ΜΕΤΑ ΤΗ ΧΡΗΣΗ

Λεκέδες/υπολείμματα

Χρησιμοποιήστε νερό για τον καθαρισμό των εργαλείων και για την αφαίρεση υγρών λεκέδων και υπολειμμάτων. Τα στεγνά υπολείμματα κόλλας μπορούν να αφαιρεθούν μόνο με μηχανικά μέσα.

Συνθήκες αποθήκευσης

Κλείστε το δοχείο κατάλληλα και αποθηκεύστε σε στεγνό και δροσερό μέρος με απουσία πάγου.

Τεκμηρίωση

ΠΑΡΟΜΟΙΑ ΠΡΟΪΟΝΤΑ