Μετάβαση στο περιεχόμενο
Bison logo

BISON Αντιμουχλικός Αφρός 500ml

EAN: 8710439052991Στοιχείο αρ.: 6308290
Το BISON Αντιμουχλικός Αφρόςς καταπολεμά άμεσα μούχλα και άλγη σε τοίχους, δάπεδα και αρμούς, τόσο σε εσωτερικούς όσο και σε εξωτερικούς χώρους. Με τον μοναδικό του συνδυασμό σπρέι και αφρού,Ο BISON Αντιμουχλικός Αφρός είναι κατάλληλο για χρήση τόσο σε μεγάλες επιφάνειες, όσο και για επίμονους λεκέδες και δυσπρόσιτα σημεία. Αποτέλεσμα σε 10 λεπτά.
  • Καταστρέφει άμεσα τη μούχλα, άλγη και βρύα Ισχυρή φόρμουλα ενεργού αφρού Αποτέλεσμα σε 10 λεπτά Για εσωτερική & εξωτερική χρήση

ΙΔΙΟΤΗΤΕΣ

  • Καταστρέφει άμεσα τη μούχλα, άλγη και βρύα
  • Ισχυρή φόρμουλα ενεργού αφρού
  • Αποτέλεσμα σε 10 λεπτά
  • Για εσωτερική & εξωτερική χρήση

ΕΦΑΡΜΟΓΗ

Ιδανικο Για:

Τοίχοι, δάπεδα και αρμοί σε χώρους υγιεινής, κουζίνες, υπόγεια και γκαράζ. Και για εξωτερική χρήση, όπως σε προσόψεις, μπαλκόνια και ζαρντινιέρες.

ΧΡΗΣΗ

ΠΡΙΝ ΤΗΝ ΧΡΗΣΗ

Συνθήκες εργασίας

Να μην χρησιμοποιείται σε θερμοκρασίες κάτω των +5°C.

Απαιτήσεις επιφάνειας

Μην το χρησιμοποιείτε σε υλικά ευαίσθητα στα οξέα, όπως μάρμαρο και πέτρα.

Προκαταρκτική επεξεργασία επιφανειών

Μην απομακρύνετε εκ των προτέρων μούχλα και άλγη.

Προετοιμασία προϊόντος

Προετοιμάστε το καπάκι ψεκασμού τραβώντας τη σκανδάλη για να ξεκλειδώσετε τη σκανδάλη ασφαλείας για παιδιά και περιστρέψτε το ακροφύσιο κατά ένα τέταρτο της στροφής. Αποφύγετε το πιτσίλισμα: πάντα προετοιμάζετε πρώτα και μόνο μετά ψεκάζετε.

Κάλυψη

Για 4-6 m² τοίχους ή 12-16 m αρμούς.

ΚΑΤΑ ΤΗ ΧΡΗΣΗ

Διαχείριση / προετοιμασία φύσιγγας

Προετοιμάστε το καπάκι ψεκασμού τραβώντας τη σκανδάλη για να ξεκλειδώσετε τη σκανδάλη ασφαλείας για παιδιά και περιστρέψτε το ακροφύσιο κατά ένα τέταρτο της στροφής. Αποφύγετε το πιτσίλισμα: πάντα προετοιμάζετε πρώτα και μόνο μετά ψεκάζετε.

Οδηγίες χρήσης

Μην αφαιρείτε μούχλα και φύκια πριν από την εφαρμογή. Ξύστε τα στρώματα βρύων. Τραβήξτε τη σκανδάλη για να ξεκλειδώσετε την ασφάλεια για τα παιδιά και περιστρέψτε το ακροφύσιο κατά ένα τέταρτο της στροφής. Αποφύγετε τα πιτσιλίσματα: προετοιμάστε πρώτα το ακροφύσιο για χρήση και μόνο μετά ψεκάστε. Ψεκάζουμε την επιφάνεια από 3-5 εκ. και αφήνουμε για 10 λεπτά. Σε δύσκολες περιπτώσεις επαναλάβετε μετά από 10 λεπτά. Καθαρίστε καλά την επεξεργασμένη επιφάνεια με σφουγγάρι και νερό. Σε περίπτωση ελαστικών αρμών (π.χ. σφραγιστικά σιλικόνης) επαναλάβετε τη διαδικασία εφαρμογής (ψεκασμός και καθαρισμός). Μετά τη χρήση, κλείστε τη σκανδάλη περιστρέφοντας το ακροφύσιο προς τα κάτω στη θέση ασφαλείας για παιδιά.

Σημεία προσοχής

Καλύψτε φυτά και μέταλλα. Αποφύγετε πιτσιλιές σε ρούχα (λεκέδες χλωρίνης), σε γυαλιστερό χρώμα και περσίδες (αποχρωματισμός). Ξεπλύνετε αμέσως με νερό σε περίπτωση επαφής. Αερίστε καλά κατά τη χρήση. Μπορεί να προκαλέσει καφέ αποχρωματισμό σε ανοιχτόχρωμους ελαστικούς αρμούς και σε ευαίσθητα πλακάκια. Δεν συνιστάται η χρήση σε ψεκασμένες οροφές και τοίχους. Μπορεί να χαλάσει τις χαλαρές επικαλύψεις. Συνιστάται πάντα να κάνετε μια δοκιμή σε δυσδιάκριτο μέρος πριν από τη χρήση. Μην επαναχρησιμοποιείτε το μπουκάλι. Να μην χρησιμοποιείται σε συνδυασμό με άλλα προϊόντα. θα μπορούσε να απελευθερώσει επικίνδυνα αέρια (χλώριο). Σε περίπτωση επαφής με το δέρμα ξεπλύνετε αμέσως με νερό.

ΜΕΤΑ ΤΗ ΧΡΗΣΗ

Λεκέδες/υπολείμματα

Οι λεκέδες δεν αφαιρούνται.

Συνθήκες αποθήκευσης

Κλείνετε καλά το μπουκάλι και τοποθετείτε το σε όρθια θέση, σε σταθερό, ξηρό, δροσερό και καθαρό από πάγο μέρος.

Τεκμηρίωση

ΠΑΡΟΜΟΙΑ ΠΡΟΪΟΝΤΑ