Μετάβαση στο περιεχόμενο
Bison logo

Υγρό Aποφρακτικό

EAN: 8710439274041Στοιχείο αρ.: 6313585
Το Bison Υγρό Aποφρακτικό είναι ένα εξαιρετικά δυνατό και αποτελεσματικό μέσο καθαρισμού της αποχέτευσης που διαλύει εύκολα το λίπος, τα υπολείμματα τροφών και μαλλιών.
  • Πανίσχυρη φόρμουλα σε τζελ. Φτάνει στα πιο βαθιά σημεία της αποχέτευσης. Χωρίς αναβρασμό ή πιτσίλισμα. Γρήγορα αποτελέσματα : 30 λεπτά.

ΙΔΙΟΤΗΤΕΣ

  • Πανίσχυρη φόρμουλα σε τζελ. Φτάνει στα πιο βαθιά σημεία της αποχέτευσης. Χωρίς αναβρασμό ή πιτσίλισμα. Γρήγορα αποτελέσματα : 30 λεπτά.

ΕΦΑΡΜΟΓΗ

Ιδανικο Για:

Ιδανικό για τους περισσότερους τύπους σωληνώσεων στην κουζίνα, την τουαλέτα το μπάνιο και τον νιπτήρα.

ΧΡΗΣΗ

ΚΑΤΑ ΤΗ ΧΡΗΣΗ

Διαχείριση / προετοιμασία φύσιγγας

Αφαιρέστε το -ασφαλές για τα παιδιά- καπάκι της φιάλης πατώντας προς τα κάτω καθώς ξεβιδώνετε.

Οδηγίες χρήσης

Αφαιρέστε όσο το δυνατόν περισσότερο νερό από τον νεροχύτη ή τον νιπτήρα. Αφαιρέστε το καπάκι ασφαλείας της φιάλης πατώντας προς τα κάτω καθώς ξεβιδώνετε. Ρίξτε μεταξύ ενός τετάρτου και του μισού μπουκαλιού στην αποχέτευση. Τοποθετήστε και ασφαλίστε το καπάκι ασφαλείας. Αφήστε να δουλέψει για περίπου μισή ώρα. Εάν η αποχέτευση είναι δύσκολο να ξεβουλώσει αφήστε το προϊόν να δουλέψει κατά την διάρκεια της νύχτας. 6. Ξεπλύνετε με μεγάλη ποσότητα ζεστού νερού.

Σημεία προσοχής

Ποτέ μην το χρησιμοποιείτε σε συνδυασμό με άλλα προϊόντα καθώς μπορεί να ελευθερωθούν δηλητηριώδη αέρια. Μπορεί να επηρεάσει κάποιου είδους αλουμίνια, ελαφριά μέταλλα, ορισμένα χρώματα καθώς και μη ανθεκτικά στη θερμότητα πλαστικά.

Προσωπική ασφάλεια

Να φοράτε προστατευτικά γάντια, προστατευτικό ρουχισμό, προστατευτικά ματιών, προστατευτικό προσώπου.

ΜΕΤΑ ΤΗ ΧΡΗΣΗ

Συνθήκες αποθήκευσης

Διατηρήστε σε σκοτεινό, δροσερό μέρος, σε όρθια θέση κατά την αποθήκευση ή την μεταφορά.

Τεκμηρίωση

ΠΑΡΟΜΟΙΑ ΠΡΟΪΟΝΤΑ