Μετάβαση στο περιεχόμενο
Bison logo

Καθαριστικό για Ανοξείδωτα

EAN: 8710439274126Στοιχείο αρ.: 6313589
Το καθαριστικό Bison για Ανοξείδωτα είναι ένα εύκολο στη χρήση σπρέι ειδικά σχεδιασμένο να επαναφέρει την λάμψη στις ανοξείδωτες επιφάνειες. Ιδανικό σε συνδυασμό με το Bison Αφαιρεί τα Λίπη για Κουζίνες.
  • Εύκολη απομάκρυνση επιφανειακής βρωμιάς και δακτυλικών αποτυπωμάτων από όλες τις ανοξείδωτες επιφάνειες. Δημιουργεί προστατευτικό στρώμα που δίνει μακροχρόνια λάμψη. Εύκολο: δεν χρειάζεται ξέβγαλμα.

ΙΔΙΟΤΗΤΕΣ

  • Εύκολη απομάκρυνση επιφανειακής βρωμιάς και δακτυλικών αποτυπωμάτων από όλες τις ανοξείδωτες επιφάνειες. Δημιουργεί προστατευτικό στρώμα που δίνει μακροχρόνια λάμψη. Εύκολο: δεν χρειάζεται ξέβγαλμα.

ΕΦΑΡΜΟΓΗ

Ιδανικο Για:

Ιδανικό για ανοξείδωτες επιφάνειες όπως προστατευτικά εστίας, εστίες και πάγκους εργασίας καθώς και εξαρτήματα. Επίσης για εξοπλισμό κουζίνας που περιλαμβάνει φούρνο μικροκυμάτων, φούρνο, ψυγείο και απορροφητήρα.

ΧΡΗΣΗ

ΠΡΙΝ ΤΗΝ ΧΡΗΣΗ

Απαιτήσεις επιφάνειας

Μην χρησιμοποιείτε σε επιφάνειες που έρχονται σε άμεση επαφή με φαγητό.

ΚΑΤΑ ΤΗ ΧΡΗΣΗ

Οδηγίες χρήσης

Απολιπάνετε (εφόσον χρειάζεται) τις επιφάνειες που θα καθαριστούν, με το Bison Αφαιρεί τα λίπη για Κουζίνες. Περιστρέψτε την κεφαλή του σπρέι κατά ένα τέταρτο στη θέση ΟΝ. Ψεκάστε αδιάλυτο στην προς καθαρισμό επιφάνεια και αφήστε να δράσει για λίγα λεπτά. Απλώστε το στην επιφάνεια με πανί (χωρίς χνούδι) ή με χαρτί κουζίνας. Στεγνώστε την επιφάνεια με πανί (χωρίς χνούδι) ή με χαρτί κουζίνας. Επαναλάβετε την διαδικασία εάν είναι απαραίτητο. Περιστρέψτε την κεφαλή του σπρέι στη θέση OFF μετά την χρήση. Καθαρισμός εξοπλισμού κουζίνας: ψεκάστε σε υγρό πανί (χωρίς χνούδι), τρίψτε το στις επιφάνειες που θα καθαριστούν (θυμηθείτε να αφαιρέσετε την πρίζα από την παροχή ρεύματος) και στη συνέχεια στεγνώστε το.

Σημεία προσοχής

Πριν ξεκινήσετε προτείνεται να δοκιμάσετε το προϊόν σε μια μικρή επιφάνεια πρώτα.

ΜΕΤΑ ΤΗ ΧΡΗΣΗ

Συνθήκες αποθήκευσης

Κρατήστε σε σκοτεινό, δροσερό μέρος σε όρθια θέση κατά την αποθήκευση ή την μεταφορά.

Τεκμηρίωση

ΠΑΡΟΜΟΙΑ ΠΡΟΪΟΝΤΑ