Μετάβαση στο περιεχόμενο
Bison logo

Ασπίδα προστασίας ενάντια στην μούχλα

EAN: 8710439254746Στοιχείο αρ.: 6311903
Το Bison ασπίδα προστασίας είναι ένα υλικό εμποτισμού που μειώνει την ικανότητα απορρόφησης υγρασίας των ψεκασμένων επιφανειών και έτσι εμποδίζει την ανάπτυξη μούχλας, μύκητα. Ενεργή προστασία που διαρκεί ως και 2 χρόνια.
  • Ενεργή προστασία που διαρκεί ως και 2 χρόνια.
  • Κάλυψη: 6-10 m² επιφάνειας
  • Εμποδίζει την ανάπτυξη μούχλας, μύκητα
  • Ιδανικό για χώρους διαβίωσης και υγιεινής

ΙΔΙΟΤΗΤΕΣ

  • Ενεργή προστασία που διαρκεί ως και 2 χρόνια.
  • Κάλυψη: 6-10 m² επιφάνειας
  • Εμποδίζει την ανάπτυξη μούχλας, μύκητα
  • Ιδανικό για χώρους διαβίωσης και υγιεινής

ΕΦΑΡΜΟΓΗ

Ιδανικο Για:

Κατάλληλο για (σχεδόν) όλα τα πορώδη υλικά που υπόκεινται σε δυσμενείς συνθήκες υγρασίας. Ιδιαίτερα αποτελεσματικό σε χώρους όπου μπορούν να παρουσιαστούν θερμικές διαφορές, όπως πόρτες, κουφώματα, πίσω από έπιπλα, επενδύσεις κ.λπ.

Δεν είναι κατάλληλο για:

Ακατάλληλο για χρήση σε μη πορώδη υλικά, συμπεριλαμβανομένων των υφασμάτων, του δέρματος, του πλαστικού και του γυαλιού.

ΧΡΗΣΗ

ΠΡΙΝ ΤΗΝ ΧΡΗΣΗ

Συνθήκες εργασίας

Βεβαιωθέιτε ότι η επιφάνεια που θα ψεκάσετε είναι εντελώς καθαρή, στεγνή και απαλλαγμένη από σκόνη, σκουριά και λίπη. Πρώτα αφαιρέστε όλη την μούχλα (ίχνη) με το Bison Aντιμουχλικό Σπρέυ & Αφρός. Ακολουθήστε την πληροφορίες χρήσης στην σχετική συσκευασία.

Απαιτήσεις επιφάνειας

Βεβαιωθέιτε ότι η επιφάνεια που θα ψεκάσετε είναι εντελώς καθαρή, στεγνή και απαλλαγμένη από σκόνη, σκουριά και γράσο. Ακολουθήστε την πληροφορίες χρήσης στην σχετική συσκευασία.

ΚΑΤΑ ΤΗ ΧΡΗΣΗ

Οδηγίες χρήσης

Προετοιμάστε το καπάκι ψεκασμού για χρήση περιστρέφοντας το κατά ένα τέταρτο της στροφής. Αποφύγετε το πιτσίλισμα: πάντα προετοιμάζετε πρώτα και ψεκάστε αμέσως μετά. Ψεκάστε την επιφάνεια σχολαστικά και πλήρως από απόσταση 30 cm ώστε να σχηματιστεί μια μεμβράνη. Αφήστε να στεγνώσει. Μετά τη χρήση, κλείστε το καπάκι ψεκασμού περιστρέφοντας το ακροφύσιο ψεκασμού κατά ένα τέταρτο της στροφής προς τα κάτω. Όταν η προστατευτική στρώση στεγνώσει πλήρως, μπορεί στη συνέχεια να βαφτεί ή να τοποθετηθεί ταπετσαρία.

Συμβουλή

Αρχικά αφαιρέστε τυχόν υπολείμματα μούχλας (ίχνη) χρησιμοποιώντας το ΒISON Mildew Remover (αντιμουχλικός αφρός) . Ακολουθήστε τις οδηγίες χρήσης στη σχετική συσκευασία. Αφήστε τις επιφάνειες που καθαρίστηκαν νωρίτερα να στεγνώσουν εντελώς.

Σημεία προσοχής

Συνιστάται πάντα να δοκιμάζετε το προϊόν στην επιφάνεια εφαρμογής. Όταν χρησιμοποιείται σε πορώδη υλικά όπως το ξύλο, μπορεί να εμφανιστεί ελαφρύς αποχρωματισμός. Μη χρησιμοποιείτε σε θερμοκρασία < 5°C. Η φιάλη δεν πρέπει να επαναχρησιμοποιηθεί.

ΜΕΤΑ ΤΗ ΧΡΗΣΗ

Συνθήκες αποθήκευσης

Να φυλάσσεται σε δροσερό, στεγνό μέρος, προφυλαγμένο από τον παγετό.

Τεκμηρίωση

ΠΑΡΟΜΟΙΑ ΠΡΟΪΟΝΤΑ